Cégcsoportunk üzletágai

Orha Művek Kft

Az Orha Művek Kft. végzi az ipari csarnokok generál kivitelezését, acélszerkezetek és napelemek tartószerkezetének gyártását és acél kereskedelmet.

Tovább az üzletág weboldalára

Orha Automotive Kft

Az Orha Automotive Kft. a precíziós csövek, rúdanyagok feldolgozását és lemezek vágását, marását, megmunkálását végzi.

Tovább az üzletág weboldalára

Kiemelt szolgáltatásaink

Lemez megmunkálás

Cégünk képes 2.5 m x 12 m –es lemeztáblák feldolgozására, akár 80 mm-es vastagságig több minőségekben is.

További információk és képek a szolgáltatásról

Vibrációs koptatás

A koptató berendezésben a fém elemek sorjátlanítása, felülettisztítása történik koptatótestek segítségével. A gép alkalmas különböző formájú és alakú alkatrészek polírozására, öntvények felöntéseinek lekerekítésére is.

További információk és képek a szolgáltatásról

Cső és rúdanyag fix méretre darabolás

Acél-, alumínium-, rozsdamentes acél-, rézcső valamint zártszelvény és rúd darabolásokkal foglalkozunk. A darabolt termékeket sorjátlanítani is tudjuk.

További információk és képek a szolgáltatásról

Ügyfeleink véleménye

Több éves szakmai tapasztalat

Mivel több éves szakmai tapasztalat áll a cég mögött és jó szakemberek dolgoznak együtt, így rugalmas az alapanyag beszerzés és a kiszolgálás. Versenyképesek az áraik és mivel több éve kapcsolatban állunk velük, kedvezőek a feltételek.
ügyvezető Kállvas-Trade Kft

2,5 hónap alatt kulcsra készen

Ilyen gyors jól szervezett munkát még a nagy gyakorlattal rendelkező műszaki ellenőröm sem látott, pedig tapasztalt ember. Ebben a gyorsaságban még én sem hittem. Emiatt a gépek beszerzésével illetve a burkoló anyagok kiválasztásával le voltam maradva, ami kicsit hátráltatta az építkezést. Az épület március 16-tól, az első oszlop állítástól május 30-ra, azaz 2,5 hónap alatt kulcsra készen volt. Ez egy kimagaslóan jó teljesítmény, minőségi anyagokkal és munkával. Nyugodt szível csak ajánlani tudom!
ügyvezető Szabó Suzuki - Mazda

Hozzáértő, pontos munka

Hozzáértően, pontosan végezték a munkát. Határidőre elkészültek a feladatokkal. A garanciális bejelentések alapján a hibákat időben kijavították. További együttműködésnek nem látjuk semmi akadályát.
Műszaki igazgató S-Line 2005 Kft.

A kommunikáció kiváló!

Az árszínvonal a piaci árakhoz igazodva, a helyi adottságoknak megfelelően jó, versenyképes! A raktári elérhetőség, raktárkészlet teljesen kielégítő, talán a kisebb profilok (zártszelvény, cső) bővíthetőek, de ezt Ti tudjátok, hogy mennyire gazdaságos! A beszerzési idő, (ha nincs készleten) jól tervezhető, ütemezhető, ezáltal nagyon jó! A kommunikáció kiváló!
ügyvezető Nyír Fém Bau Kft.

Maximális az elégedettségünk Önökkel

1.) Árajánlat kérésünk esetében gyorsak 2.) Megrendelés és szállítás esetében tartani tudják a kiajánlott időpontot, - a szállító járművek sofőrjei felejtenek el időben szólni a megérkezésről, a lerakodás gördülékenysége miatt, de ez nem az Önök hiányossága - 3.) Bármi infót kérünk Önöktől, mindig napra készen, azonnali válasz kapunk. Szeretném, ha a többi beszállítónk is ilyen pozitívan, napra készen és dinamikusan kezelné a partnereit. Maximális az elégedettségünk Önökkel
Beszerzési vezető Modus Operandi Kft.

Gyors, precíz és érthető

Társaságunk az Orha Művek Kft-től szelemeneket és csavarárut vásárolt, az ezzel kapcsolatos észrevételeink a következőek: A Vevői kiszolgálás és az árajánlat elkészítés gyors, precíz és érthető volt, amely alapján megrendeltük a benne foglalt szelemeneket, illetve a hozzá tartozó csavarárut. Az előre egyeztetett szállítási időpontra a megrendelt termékek rakodásra készen, szállítási állapotban rendelkezésünkre álltak. Az eddigi együttműködésünk alapján az Orha Művek Kft mind kiszolgálásban, mind termék minőségben megfelelt elvárásainknak. Továbbra is számítunk konstruktív együttműködésükre!
ügyvezető GépAlk 2005 Kft.

Határidőre, jó minőségben

Acél másodlagos tartószerkezet gyártását határidőre, jó minőségben és kedvező áron végezte a Cég. Tervezői és egyéb módosításokat, kiegészítéseket rugalmasan kezelték, a kivitelezés folyamatossága biztosított volt.
Műszaki igazgató Sole Mizo projekt, Hexasteel Kft.

24 órán belül

A szolgáltatásaitokról csak pozitív élményeim vannak. Ha árajánlatot kérek 24 órán belül pontosan megérkezik. Ha rendelést adok le 1-2 napon belül mehetek az áruért bármekkora tétel is az. Ez kiszámíthatóvá teszi a munkámat.
ügyvezető Ferropol-Bau Kft.

Beszállítók közül a legjobb

Több alkalommal, összesen több, mint tíz csarnokhoz rendeltük meg Önöktől Lindab „Z” 200-as tetőszelement. Mind a minőséggel, mind a legyártás gyorsaságával, mind a megrendelések „papírozásával” meg voltunk elégedve. A vásárolt termék árszintje a lehetséges beszállítók közül a legjobb, a fizetési határidő 30 napos banki átutalás. Úgy tervezzük, hogy a jövőben is Önöktől vásároljuk, sőt dolgozunk azon, hogy a két cég közötti kapcsolatot tovább bővítsük.
projektvezető Bauszer Kft.

Azt kaptam, amit kértem

Ajánlatkéréseimre igen rövid idő alatt korrekt, versenyképes árakkal kaptam ajánlatot. Megrendelésemkor pontosan azt az anyagot kaptam, amit kértem az előzetesen egyeztetett mennyiségben és minőségben. A kiszolgálás igen színvonalas volt, maximálisan elégedett vagyok. Nagyon köszönöm az eddigi együttműködést, folytatjuk.
ügyvezető Fémszer Kft.

I. osztályú minőség

Értékesített termékek I. osztályú minőségűek. Az árak korrektek, szállítási határidő pontos. Kapcsolattartónkkal, Deák Gáborral elégedettek vagyunk, segítőkész, naprakész és mindig elérhető. Megfelelőségi bizonyítványok külön díj felszámítása nélkül is rendelkezésre állnak, melyek mind tartalmilag és esztétikailag is megfelelnek.
Irodavezető Berger-Dinamik Kft.

Hibátlan méretpontossággal

Az acélszerkezet gyártását a cégünk által átadott gyártmányterveknek mindenben megfelelően, hibátlan méretpontossággal, kiváló minőségben készítették el. A vállalt rövid gyártási határidőt napra pontosan betartották. A menetközben általunk kért kisebb módosításokat  rugalmasan kezelték. Ezúton is köszönöm a gyors és pontos munkájukat.
ügyvezető Eger "kas" Kft.

Stratégiai partnerként tartjuk számon

Orha Művekkel évek óta tartó kapcsolatunk van anyagmozgató rendszerek acélszerkezetének gyártásához. Számos projektünkhöz gyártottak acélszerkezetet. Ezek közül számos neves cég is található. RUUKKI-Holic, Thyssen Krupp Presta Győr, AUDI Győr, SKODA Mlade Boleslav. Termékeiket kiváló minőség és gyártási pontosság mellett versenyképes árszínvonal jellemzi. Beszállítóink között stratégiai partnerként tartjuk számon.
ügyvezető Emapot Team Kft

Cégünk maximálisan elégedett

Cégünk maximálisan elégedett volt a legutóbbi megrendelésünk teljesítésével. Mind az árral, mind a szállítással, amely a megbeszéltekkel teljesen párhuzamban volt, azaz a beígért napon, a beígért formában történt minden. Reméljük a jövőben is hasonlóan elégedettek leszünk, és sikeres lesz a cégek közti együttműködés.
ügyvezető Rafi és Rafi Kft.

Sikeres együttműködés

Eddig csak egy projekten tudtunk együtt dolgozni, de bízok a további sikeres együttműködésben.
projektvezető O-Nádor Kft.

Problémát nem tapasztaltunk

Meg voltunk elégedve az Önök által végzett munkával. Az összeszerelésnél semmilyen problémát nem tapasztaltunk.
ügyvezető KÁTA ÉPSZÖV Kft.

Pontos együttműködés

Az ajánlatuk pontosan, időben érkezik, a megrendelést követően a kiszállítás pontosan megérkezik, úgy minőségileg és mennyiségileg egyaránt. Köszönöm a pontos együttműködést.
ügyvezető D-Gesztor Bau Kft.

Megértő, korrekt partner

Társaságunk Békéscsabai Hulladékválogató Komposztáló épület acélszerkezetének gyártását rendelte meg az Orha Művek Kft-től. A 60 tonnás rácsos tartós szerkezetet a gyártmányterveknek megfelelően, hibátlanul gyártotta le, a szerkezet szerelésénél nem volt semmi problémánk. Esztétikai szempontból is elégedettek voltunk, az alapmázolás minősége is megfelelő volt. Igaz, hogy a gyártásra nem volt szoros határidő, de minden a szerződés szerinti időben leszállításra került. És külön öröm számunkra, hogy - helyszíni munkák csúszása miatt - a pénzügyi kifizetés akadozott, de a gyártó ebben is megértő, korrekt partner volt.
ügyvezető B-SYSTEM KFT.

Maximális vevői kapcsolattartás

Az eddigi üzleti kapcsolattal maximálisan meg voltam elégedve. (Személyes találkozó, vevői kapcsolattartás ...)
Lavati Zrt.

Elvártnak megfelelt

Köszönöm a lehetőséget, hogy az első megrendelésünk után pár szóban válaszolhatok az első közös munkánkról. Igazából az előkészítésnél nem volt megbeszélve, konkretizálva, hogy a megrendelt anyagokat mi szeretnénk ütemezetten a beszállító partnerünktől kérni. Természetesen nem nagy mennyiségről volt itt szó, így egyszerre kaptuk meg az első kocsi anyagot, melyet mi tárolunk a telephelyünkön kb. 2 hónapig. Anyagok minősége az általunk elvártnak megfelelt, ára a megbeszélteknek megfelelően alakult. Kocsi érkezése a jelzett időben történt, egyeztetéseket közösen sikerült zökkenőmentesen megoldanunk. Kapcsolattartás jó volt a cégeink között.
Beszerzési vezető Gráf Állványzat Kft.

Teljesen elégedettek vagyunk

Együttműködésünkkel teljesen elégedettek vagyunk. Mind a telefonos, mind az e-mailen történt kommunikáció minden esetben megfelelő volt. A szállítás minden esetben a megbeszéltek szerint történt. A fizetési megállapodás is rendben van a számunkra.
ügyvezető Ferró Termék Kft.